Om oss

Vote for invitation är grundat av mig, Tove Sventoft. För mig har allt ett sammanhang och en mening.En del saker sker av en slump men de flesta gör det inte. Att bjuda hem någon vän kanske sker av en slump ibland men att ordna en fest kräver planering och omtanke.

En schysst dukning är oftast en bidragande faktor för en lyckad fest. Gästerna blir glada och bidrar därmed med positiv stämning på festen. En schysst dukning behöver inte vara överdådig, bara genomtänkt. De gånger jag dukar med mitt porslin hemma blir det ofta fint men ibland är vi många och jag skulle vilja ha engångsartiklar. Jag har själv upplevt att det är svårt att hitta snygga produkter och få ihop en röd tråd och om jag lyckas ligger det mycket tid bakom det efter att ha letat ihop produkter från olika ställen.
Det är den största anledningen till att jag startat den här webshopen. Att kunna ge alla möjligheten att duka fint med engångsartiklar utan att lägga ner massa tid på det. Sortiment är genomtänkt så det ska vara enkelt att få ihop ett kuvert med dekorationer. För att göra det riktigt smidigt kan man klicka hem färdigkomponerade kuvert och valmöjligheten bland de ”Färdiga kuverten” kommer att öka med tiden.

Jag vill dessutom erbjuda bra produkter som är komposterbara eller lite snällare mot miljön på något annat sätt. För engångsartiklar går ju ändå ut på att köpa och slänga. Ska vi köpa för att slänga behöver vi också ta ansvar för det vi slänger. Alla produkter är inte komposterbara men många är det och det är något jag kommer fortsätta utveckla i sortimentet. 

Förutom webshopen jobbar jag med tjänster inom fest och bröllop där du kan anlita mig för att få hjälp på diverse sätt. Mer information om detta hittar du via länkarna nedan.

Bröllop

Fest

Hoppas att du gillar Vote for invitation och har du önskemål om sortiment tar jag tacksamt emot de på info@voteforinvitation.se

Att bjuda och duka fint är en fröjd!

Ha det gott,

Tove Sventoft

Foto: Jesper Anhede

Nyheter

2012-08-02

Exempel nyhet 1

Här kan du lägga upp nyheter kontinuerligt som är knutet till ert företag eller produkter.
2012-08-02

Exempel nyhet 2

Det är publiceringsdatumet som styr vilken nyhet som hamnar överst, nyast kommer först.
Erbjudanden
En produktkategori som ni gärna vill ska få extra exponering.
Produktkategorin kan innehålla rabatterade eller nya varor till exempel.
För att komma till kategorin direkt via erbjudandet kan dem klicka på den här länken.
Storsäljare
Här kan du skapa erbjudanden som du kan koppla till unika produkter. I det här fallet vill vi lyfta fram en storsäljare som många kunder önskar köpa.
Senast inlagda produkter
liten_djup_palmblad
Liten djup palmbladstallrik
129 kr
Lyx_monster_ljusgra
Lyx mönster ljusgrå
129 kr
Lyx_monster_varmgra
Lyx mönster varmgrå
129 kr